Terlupa terluka.

Selama ni dengar orang duk cakap, KakThirahhhhh buat tetau sajaa. 
Tapi, sekarang baru percaya yang 'A smile can hide thousand tears' 

Bila dah terluka, hanya senyum je dapat sembunyi sembunyi sembunyi kan kesedihan yang kita duk rasa. 
Bagi diri ini, senyum dapat lupakan masalah yang ada. Walaupun sekejap. So, senyum :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 
Kadang-kadang kita terlupa yang kita terluka.
 

Peluang terbuka untuk jana pendapatan dengan guna handhone anda

Kenapa kita PERLU membazir ??? Kenapa kita SUKA membazir ???
BUKA MINDA kita, sebenarnya HANDPHONE kita guna setiap saat nie adalah SUMBER PENDAPATAN kita SEUMUR HIDUP !!! 

Jika golongan VVIP, Selebriti, Artis, Usahawan rebut peluang ini...kenapa kita masih tertunggu2 tercari2 BUKTI yg kukuh !!!!...Sedangkan kita juga mampu menggunakan HP seperti mereka. 

Buka MINDA kita.. Mahukah setiap kali kita atau sesiapa shj TOP UP Hp, kita MENJANA PENDAPATAN PASIF !!!... kita TAK PERLU jual barang atau jual top up. Bukan itu sahaja, kita diberi percuma PA Insuran 100k dan Big POINTS utk kita TEBUS Tiket AirAsia, Hotel, Umrah, Holiday, Hphone, Movies, Konsert dan byk lagi yg mana kita suka. 

Modalnya cuma beli 1 Simkad baru = RM 90 di dlm ada RM 30. Boleh kekalkan nombor lama atau pilih nombor yg kita suka secara percuma.

Berminat? Segera ke webpage ini untuk info lanjut. KLIK SINI

Hubungi: 019-4237738
Wechat ID: budaksedih

Sebenarnya, saya kembar dia..

Since form 1 kami tahu, kami punya bornday sama hari, sama tahun. Sejak tuu lah kami duk main tukar tukar hadiah when 20 February comes every year. TQSM afiqah. We're twin. Sweet 7teen  plus SPM candy tahun ini. ^^

But today, memang tak sangka pyqah bagi hadiah tadi. She gave me a pinky box with ribbon even today is it already 14 March. Patut laa bila thirah ajak study hari ni, pyqah senyum je. Then she tell me "on je. sayo bilo bilo pun takpo." Ouh I see. This is really unexpected. *duk eksited sesorang*

Actually I wrote 'Manglish' today as I have join Asean quiz last tuesday. Then, if I selected, I will go to Putrajaya. If ada rezeki boleh pegi Vietnam. Tuu jea. BI kena lancar jea kat mulut ni. That's why I'm wote Manglish ini hari. Thirah tahu banyak kesalahan dari segi grammar nyeeee. Kan. 

Okay. Okay. Ini entri pertama thirah buat tahun 2014. Sekian.
 
© Copyright | All Right Reserved by Tee Radzi